Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de desembre 10, 2018

ALCEM LES VEUS CONTRA LES VIOLÈNCIES MASCLISTES

Fotos  de l'acte 2018 Article i fotos de riberaexpress https://www.facebook.com/events/598778170565921/ Tria un poema, un article, un text,  i vine a llegir-lo!! Nosaltres també tindrem poemes i microrelats. Les autores i autors de les tres edicions del Concurs de Microrelats per la Igualtat  "Clara Campoamor Rodríguez"  tindran de nou l'oportunitat de llegir  i/o escoltar els altres. Al mateix lloc: Saló Valencià de La Gallera. Amb la col·laboració de l'Associació Tyrius d'Alzira. DIVENDRES, 14 DE DESEMBRE 2018, A LES 20 HORES Un plaer comptar amb tu!! Un tast de l'acte de l'any passat: Fotos de l'acte de 2017.

Lectures i Debats per la Igualtat. Video-fòrums.

Organitzada, esta activitat, dins del programa de Tertúlies que realitzem a l'Escola de Persones Adultes Enric Valor, d'Alzira, en aquest cas, inclosa en les Activitats Extraescolars organitzades al voltant del 25 de novembre, Dia Internacional per l'Eradicació de les Violències cap a les Dones.

Tertúlies i Debats per la Igualtat. Lectures.

El curs passat iniciarem un nou projecte: Tertúlies i Debats per la Igualtat.  En setembre vam tornar a programar les tertúlies.  En esta entrada, les dedicades a LECTURES. Presentació LLibret I Concurs MicroIgualtat Avançarem pròximament les que estem organitzant. Vos esperem!! EPA Enric Valor: Sala d'Actes La Barraca d'Aigües Vives