Passa al contingut principal

BASES PREMIS CONTES PER LA IGUALTAT 2014


PREMIS Contes per la Igualtat
Organitzats pel  GRUP DE DEBAT PER LA IGUALTAT   Alzira 2014
Organitza: Associació Grup de Debat per la Igualtat

Patrocina: EDICIONS BROMERA

Col·laboren:
Ajuntament d'Alzira
Associació Alteris
La Llibreria
Caixa Popular
Societat Musical d'Alzira
Llibreria Trentacincformiguetes
APP Informàtica
El árbol doble
Llibreria Erasmus
Edicions 96

12. El jurat estarà compost per persones qualificades de l’àmbit de la literatura i l’educació, i de l’Associació Grup de Debat per la Igualtat.

13. La decisió del jurat serà inapel·lable i es farà pública en l’acte de lliurament dels premis que tindrà lloc el dia 6 de març de 2015 en l’Auditori de la Casa de la Cultura d’Alzira.

14. Els treballs premiats passaran a ser propietat de l’Associació, que els podrà editar en qualsevol publicació amb la possibilitat de fer-ne un ús didàctic.

15. Els treballs no seleccionats es podran arreplegar en el Departament d’Educació (C/ Rambla, s/n, 2n d’Alzira) fins al 7 d’abril de 2015.

Els treballs que no s’hagen arreplegat passat un mes del dia del lliurament dels premis passaran a ser propietat de l’Associació.

16. La participació en aquest concurs pressuposa l’acceptació de les bases. Qualsevol discrepància serà resolta pel jurat i la seua decisió serà inapel·lable.

Correu de l’Associació: grupdebatigualtatalzira@gmail.com






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LLIBRET MICRORELATS PER LA IGUALTAT CLARA CAMPOAMOR RODRÍGUEZ II, III, IV i V EDICIÓ

 

LLIBRE DE CONTES PER LA IGUALTAT IV, V i VI EDICIÓ

        

Clara Campoamor Rodríguez i el "VOT FEMENÍ i jo, el meu pecat mortal". 89 aniversari.

  Clara Campoamor Rodríguez "Alzó la voz para dejar claro que no, que  el hombre no tiene  "derecho natural" para "poner al margen a la mujer". L' 1 d'octubre de 1931 , le s dones aconseguim el "dre t al vot" a Espany a. Fins eixe moment les dones tenien la possibilitat de presentar-se a les eleccions però només  podien votar-les els homes. No us sembla una gran incoherència? https://www.editorialrenacimiento.com/los-cuatro-vientos/2127-la-mujer-quiere-alas-y-otros-ensayos.html Un espai per la Igualtat (any 2015) Al   programa  d'Alzira Ràdio dedicat a Clara i el vot femení. Amb l'alumnat del CIPFP Luis Suñer Sanchis. Bibliografia : " El voto femenino y yo , mi pecado mortal". Premsa :  " Ciudadana Clara Campoamor : 89 años de deuda democrática por la igualdad". Vídeos : " Clara Campoamor , la dona oblidada". "Clara Campoamor, la mujer olvidada "